Székhelyszolgáltatás igénylése Budapesten belül

Divat manapság céget alapítani, egyre több ember törekszik arra, hogy saját vállalkozást hozzon létre, azért, mert sajnos nagyon sok olyan munkahely van, ahol nem kapnak a dolgozók elég szabadságot a főnökeiktől.

Ha valaki cégalapítás mellett dönt, akkor annak találkoznia kell a székhelyszolgáltatás fogalmával, ez ugyanis az egyik fundamentuma a cégalapításnak, már a bejelentés alkalmával meg kell jelölni a cég székhelyét. A székhely az a hely, ahova a hivatalos levelek érkeznek majd, ez lesz ugyanis a hivatalos címe a cégünknek, ez a cím szerepel majd a cég hivatalos papírjain, illetve ide jön majd ki a NAV is ellenőrizni a számlákat.

A székhelyszolgáltatás Budapesten is elérhető céges lehetőség, számos olyan vállalkozás van, akik bár ténylegesen is a fővárosban ténykednek, de nem akarják a saját otthonukba bejelenteni a székhelyüket, hanem ehelyett egy másik budapesti címet, a szolgáltató iroda címét adják meg, akik onnantól átveszik a hivatalos leveleiket. Azt viszont kevesen tudják, hogy nem csak a Budapesten élők számára igényelhető a fővárosban ez a szolgáltatás, hanem akár a vidéken élők is dönthetnek úgy, hogy a székhelyszolgáltatás Budapest mellett teszik le a voksukat és ezáltal budapesti céget csinálnak vállalkozásukból.

A székhelyszolgáltatás Budapest centrumában is igényelhető, így nem is kell megállni a fővárosnál, egyenesen a belvárosba is be lehet költöztetni a cégeket.

Az ország különböző pontjain  tartanak fent a székhelyszolgáltató cégek irodákat, mindegyikben egyformán professzionális ellátásban részesítik a cégeket: biztosítja számukra a levelek teljeskörű rendezését, karbantartását, felügyeletét, továbbítják őket elektronikusan a vállalkozóknak, ezen felül pedig pénzügyi szakértői támogatást is biztosítanak, ha egy NAV ellenőrzésre sorkerülne. A székhelyszolgáltatás Budapest szolgáltatás célja kifejezetten az, hogy lehetőséget biztosítson mindenki számára a budapesti székhelyű cég alapítására, de a székhelyszolgáltatás Budapesten túl is megtalálható szolgáltatástípus az ország minden pontján.