Utazzon vonattal a Csontváry-kiállításra

Különleges kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a kultúra szerelmeseinek: a 2015. november 10. és 2015. december 31. között nyitva tartó A magányos cédrus – Csontváry géniusza kiállításra utazók 50%-os árengedménnyel válthatják meg menettérti jegyeiket bármely belföldi állomásról a Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Budapest-Keleti és Kelenföld vasútállomásokra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén az utasnak a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetnie.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2015. november 10-én 00.00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2016. január 1-jén 24.00 óráig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra kizárólag a rendezvény helyszínén vásárolt belépőjegy felmutatásával együtt, vagy a menetjegyre elhelyezett bélyegző lenyomattal érvényes.

A belépőjegy felmutatásának elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.