Még spenótót sem kell enned, anélkül is erősödhetsz

Ennek titka pedig nem is bonyolult dolog, de annál menőbb, s most már el is árulom, hogy a kültéri fitness eszközökről van szó.

Bár vannak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy fitness terembe járjanak praktikussági okokból, de ennek is megvan a maga varázsa, hiszen nincs nyitvatartási idő, nem gátolja vírusidőszak a látogatását és ráadásul friss levegőn lehetünk. A kültéri fitness eszközök sokféle változatával találkozhatunk a parkokban, játszóterek szomszédságában, amelyeknek komoly oka van, ugyanis más-más korosztálynak készülnek a gyerekektől kezdődően a fitt fiatalokon át egészen az idősebb korosztályig.

Ennek okán pedig akár több generáció is együtt edzhet, akár unoka a nagypapával vagy apa a fiával. A Kids köztéri fitnesz eszközök, ahogy a nevük is elárulja, kifejezetten gyerekeknek készültek, méreteikben és nehézségi szintjükben is igazodva ezen generációhoz. A Pro kültéri fitness eszközök evvel szemben a jó kondícióban lévő – vagy majd abba kerülő – ifjú titánokat célozza meg. Az eszközök komolyságát az is mutatja, hogy katonaságnál és főiskolákon is előszeretettel telepítik és használják.

Az állítható súlyok segítségével mindenki maga számára szabályozhatja a nehézségi szintet, és fokozatosan emelheti a kívánt terhelést. A City kültéri fitness eszközök pedig a jó karban lévő, testmozgást kedvelő idősebb generációra gondolva lettek kidolgozva, hogy igény szerint a család apraja-nagyja együtt tudja élvezni a szabadtéri kikapcsolódás adta örömöket.