Ruhatisztítás Budapesten

Sokak számára biztosan egyértelmű, hogy a ruhatisztítás az egy alapvető szükséglet, legyen szó akár otthoni mosógépes vagy professzionális változatáról. Azonban mindig jön egy új generáció, akik számára ez bizony fejtörést okozhat, pláne abban az esetben ó, amikor már a szülői házat elhagyják és az önállósodás mezsgyéjére lépnek. Nekik szeretnék egy kis segítséget nyújtani. És miután ez a cikk nem országos kitekintést nyújt, jelen esetben Budapestre koncentrálok.

Megbízható ruhatisztítás a belvárosban

Vegyük sorra mi a legfontosabb a ruhatisztítás során. Lehet triviálisnak tűnik, ám egy felmérés alapján nem szerepelt az elsők között az, hogy tiszta és lehetőség szerint fehér legyen a ruha (természetesen nem a színes ruhákra gondolok). Furcsa, de a megkérdezett fiatalok több mint felénél ez a kritérium csak a 3. helyen szerepelt. Ennél sokkal fontosabbnak tartották az árat, és hogy közel legyen a mosoda. A megbízhatóság pedig a sor végén kullogott. Ez azért furcsa, mert semmilyen kötődés nem alakul ki a mai fiatalokban a szolgáltatások iránt. Igénybe veszik, aztán tipli.

ruhatisztitas

Ruhatisztítás a szolgáltatások dzsungelében

Budapesten nagyon nagy a kínálat, ami a mosodákat illeti. Vannak a régimódi, klasszikus (szinte már őskövület) patyolatok, akik az idősebb korosztálynak nyújtják a kissé elavult minőségű szolgáltatásukat. Ezt követik az automatizált ruhatisztítás szolgáltatói, amelyek emberi segítség nélkül nyújtják az amerikai feeling-et. És akkor a sor végén, viszont a minőség csúcsán jönnek azok a tisztító szalonok, ahol professzionális gépekkel, elképesztő hozzáértéssel és nagyon ritka esetben végtelen kedvességgel nyújtják a ruhatisztítás szolgáltatását www.oceantisztitoszalon.hu , jobb esetben a város szívében. Na ezen kritériumokat maximálisan teljesíti az Óceán Tisztítószalon a Petőfi híd lábánál.

De mitől is lesz egy szalon a kedvencünk? Első sorban attól, hogy a ruhatisztítás során maximálisan odafigyelnek az anyag-kezelésre, azaz, hogy nem összevissza mosnak, hanem akár egyesével is, de szétválogatják a mosásra váró ruhákat, textileket. És inkább nem vállalnak el egy darabot, ha azt veszélyeztetve érzik.. Utána jön az, hogy mennyire viselkednek kedvesen, bánnak „barátian” a kuncsafttal és éreztetik vele, hogy bizony itt jó helyen vagy. Mert sokszor ez szörnyen hiányzik a mai Magyarországon.

Ezt követik az árra vonatkozó elvárásaink a ruhatisztítás során, mert természetesen lehet azt mondani, hogy drága, de szörnyen kedvesek, de azért lássuk be, ez nagyon ritka. És hogy, ha még ehhez hozzávesszük a város szívében való elhelyezkedést, akkor össze is állt a teljes kritérium lista. A fentebb említett Óceán Tisztítószalonban ez egy helyen megtalálható, és mindezeket olyan tökélyre fejlesztették, hogy már hűség-kártya programot is kellett indítaniuk, annyi visszajáró vendégük volt. Tiszta szívből tudom mindenkinek ajánlani őket, mert megszolgáltak ezért az elismerésért!

Köszi ha megosztodShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin