Hűtőkocsi kölcsönzés

A nyári strandszezonra kibéreltünk egy büfét a Sziget (ex)tulajdonos Gerendai Károly legújabb őrületénél, a Lupa tónál az üzlettársammal és eléggé korszakalkotó gondolataink voltak nekünk is. Amiben nagy szerepet fog játszani a hűtőkocsi kölcsönzés, de erről nemsokára. Személyes ismeretségünk miatt kezdtünk el Károllyal egyeztetni, aki azt mondta, hogy az elképzeléseink maximálisan illeszkednek az ő „nagyszabású” terveibe. Lássuk tehát.

Hűtőkocsi kölcsönzés Budapesten kívülre

A mi koncepciónk gyakorlatilag arra épül, hogy ne csak a Tó strandján belüli bárban, büfében, hanem az odavezető utón, be- és kijáratnál valamint a legeszementebb ötletünk, hogy a tó közepén is lehessen hideg italokat és fagyikat, jégkrémeket és jéghideg koktélokat inni. Ehhez természetesen olyan céget kellett találnunk aki a hűtőkocsi kölcsönzés szolgáltatásban élenjáró és több autóval, kisebb és nagyobb is rendelkezik. Nem is olyan hosszas keresgélés és utána-kérdezés útján találtunk egymásra a Határautó csapatával, akik tökéletesen partnerek voltak az elképzeléseinkhez.

Hűtőkocsi kölcsönzés

Hűtőkocsi kölcsönzés hosszabb távra

Amikor elkezdtünk velük az ötleteinkről és az ahhoz szükséges gépkocsi parkról egyeztetni, azonnal biztosítottak minket arról, hogy ezen egy percet se aggódjunk, mert maximálisan értik az igényeinket és pontosan tudják, hogy a hűtőkocsi kölcsönzés során mire van szükségünk. Ezért már rögtön az elején beléjük szerettünk, hiszen egy hatalmas terhet levettek ezzel a vállunkról, és gyakorlatilag üzleti partnerként tekintettek ennek a megvalósításában ránk. Mi egyet egyeztettünk le a Lupa Strand csapatával, hogy van-e arra lehetőség, hogy a hűtőkocsi kölcsönzés partnerünk hirdethesse magát a kocsikon és bár és a büfé területén. Sejtitek mi volt a válasz: van az a pénz.

Kemény alkudozások árán sikerült egy mind a három félnek megfelelő és főként elfogadható pénzügyi konstrukciót kitalálnunk, amelyben gyakorlatilag minden fél jól fog járni. Jó tudom, a puding próbája az evés, de hát lassan beindul a szezon és mi nem egy nyárra, hanem hosszútávra írtuk alá a szerződésünket.

Amikor kitaláltuk, hogy a hűtőkocsi kölcsönzés révén a minőségi italozásra és jeges élvezetek fogyasztására igyekszünk nevelni és rászoktatni a közönséget, az nem véletlen volt. Mind a ketten rengeteget szórakoztunk már életünkben sok külföldi helyen is, és mindenhol azt tapasztaltuk, hogy azok a helyek dübörögnek, ahol minimális sorban állás nélkül lehet italhoz vagy jeges dolgokhoz jutni, minél extrémebb helyeken akár, és az hogy nem csak egy bár vagy büfé szolgálja ki mindezt, azt minden előzetes felmérés igazolja. A tavalyi egy próbaév volt. Idén már teljes palettával és a fantasztikus víz közepén található bárral is fogjuk szórakoztatni a Lupa Tó Strand közönségét. Ebben pedig a hűtőkocsi kölcsönzés specialistája a Határautó csapata is teljes mellszélességgel támogat minket a gépkocsiijaikkal.

Köszi ha megosztodShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin