Homok szállítás

Családi berkeken belül sikerült megszereznünk egy elképesztően gyönyörű Duna-parti nyaralót. A ház és a kert szinte teljes felújításra szorul, amelyet miután a keresztapám építési vállalkozó, vele fogunk közösen megcsinálni. Ebben a munkálatokban sok homok szállítás és beton keverés fog ránk várni, de az eredmény remélem meg fogja érni a ráfordított energiákat.

Homok szállítás Budapesten belül

A nyaraló környékén gyorsan megismerkedtünk a szomszédokkal és sok anekdota mellett abban is tudtak segíteni, hova forduljunk homok szállítás ügyében. Többen javasolták a Fuvar-oda céget, hogy náluk olcsóbban és gyorsabban biztosan nem fogunk mást találni. Fel is vettem velük a kapcsolatot és személyes találkozót beszéltem meg velük a telephelyükön. Amikor létrejött a találkozó egy nagyon kellemes és profi benyomásom lett a cégről és nem csak a homok szállítás, hanem szinte az összes építőanyag megrendelése is elkészült.

homok szállítás

Homok szállítás határidőn belül

Azt bizonyára mindenki tudja, hogy nagyon nem mindegy, hogy egy kivitelezés során az építőanyag mikorra érkezik. Mert ott állnak a munkások, a gépek és ilyenkor nem lehet késlekedni. Szerencsénk volt a Fuvar-oda.hu csapatával mert a homok szállítás előre egyeztetett időpontjához képest még előbb is a helyszínen voltak és a mennyiségekre való tekintettel egy kis extra kedvezményt is érvényesítettek a számlában.

Keresztapám elmondta – mert én teljesen hozzá nem értő vagyok – hogy tökéletes minőségű anyagot kaptunk, amikor a homok szállítás történt, mert állítólag nagyon nem mindegy a falazásnál és a vakolat készítésénél, hogy milyen minőségű és szemcse nagyságú a homok, ráadásul, ha túl agyagos, akkor akár a homlokzat is megrepedezhet. Jó tudni…

Minden a helyén volt neki lehetett kezdeni a tervek szerinti munkálatoknak és amennyire szerencsések voltunk mind az egyszerűsített bejelentési kötelezettséggel és az időjárással is hatalmas szerencsénk volt a teljes kivitelezés során. A munkák haladtával egy újabb homok szállítás megrendelésre volt szükség, mert közben a kertészek is nekiláttak a hátsó kert munkálatainak, ahol abszolúte nem voltak útban a keresztapám csapatának. Oda azért volt szükség a homokra, hogy egy kicsit lazítsák a nagyon kötött talajt, mert elmondták, hogy sok kertész azonnal földcserét csinál ilyen esetekben, azonban ez legtöbbször a tulajok teljes lehúzásával egyenlő, mert egy kis homok csodákra képes.
Mind a belső, mind a külső munkálatok tökéletesen a terveknek és az időrendnek megfelelően mentek előre és ahogy haladtak a munkával az emberek, úgy látszott, hogy mennyire gyönyörű lesz majd a végeredmény. A kert is fantasztikusan szépült, újabb fák, bokrok, cserjék és gyepszőnyeg került elültetésre és lefektetésre, amely brutálisan megdobta az egész látványt. Párom tervezte meg a kertet és szerencsére az ő ízlésében még sosem csalatkoztam és ehhez jött a kertépítő csapat profizmusa. A végeredmény pedig magáért beszél.

Köszi ha megosztodShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin